HTML

Athairne és Faustina

Ez egy blogregény,ami egy szerelmespár történetét meséli el az ókori Rómában. A történet teljes mértékben a fantázia szüleménye. Szerzője(jómagam) nem régész,történész,így előfordulhatnak benne történelmi tévelygések,de igyekeztem minél jobban utánajárni a témának. Műfaja romantikus történelmi dráma,avagy a Gladiátor találkozása Rómeó és Júliával.

Friss topikok

Linkblog

Szerző üzeni-Legyen korhatáros a blog?

2011.04.03. 20:45 Gladiátor

 

Most nyugodtan lehet azt gondolni,hogy ez egy nagy hülyeség,minek ide korhatár.

De a későbbi fejezetekben lesznek 18 karikás(?)nak számító jelenetek,és azért gondoltam,hogy kellene a korhatáros bigyó.Mert ez végül is egy szerelmi történet,de nem az a fajta,amiben a szerelmespár "a kézen fogva andalgunk"-nál tovább nem jut.

Meg a gyilkolászás,mert végül is más se nagyon fog benne történni.

Csak ebben a fölbolydult értékrendű világban nem tudom eldönteni,hogy most mi való,és mi nem való 18 éven aluliaknak?Az 50-es években még tudtam volna,hogy mit illik és mit nem illik,de most...

Manapság egyszerűen nincs egy biztos,mindenki által elfogadott erkölcsi értékrend.Ami az egyiknek erkölcstelen,az a másiknak nem.Ezt befolyásolja a szubkultúrális közeg,amibe az egyén tartozik,a családi háttér az onnan kapott minták,és a személy vérmérséklete,személyisége.

A következő részben már lesz meztelenkedés.Igaz,nem arra lesz kiélezve a fejezet története,csak amolyan mellékes dologként jelenik meg.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athairneesfaustina.blog.hu/api/trackback/id/tr952797116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása